بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس

5/5 - (2 امتیاز)

آیا ضرورتی داره که از افزونه‌های سئو استفاده کنیم ؟ یا اصلا لازمه بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس را بررسی کنیم ؟ 

اگه بخوام کوتاه پاسخ بدم باید بگم نه! اما بذارید کمی موضوع رو باز کنم. همونطور که احتمالا می‌دونید قرار نیست با نصب یک یا چند افزونه سئو، رتبه‌های بهتری در نتایج جستجو بگیرید. اگه به همین سادگی بود دیگه جیزی به نام سئو اصلا وجود نداشت. همه با یک افزونه به راحتی می‌تونستن به نتایج دلخواهشون برسن و سود کسب و کار خودشونو افزایش بدن.

افزونه‌های سئو در واقع فقط یک ابزار برای ساده‌تر کردنِ کار و صرفه‌جویی در زمانِ شماست. و مخصوصا برای افراد مبتدی می‌تونه مفید باشه. اما این نکته رو فراموش نکنید که اگه از اصولِ سئو سر در نمیارید این افزونه‌ها هم هیچ کمکی به شما نمی‌کنن و اگر به درستی استفاده نشن حتی می‌تونن به سایت شما آسیب هم بزنن.

حالا که متوجه شدید سئوی سایت شما فقط در گرو نصب یک افزونه نیست بیاید بریم سراغ اصلِ مطلب. شما یک سایت وردپرسیِ عالی ساختید، زمان زیادی رو صرف محتوا کردید و اونو برای بازدیدکننده‌هاتون راه اندازی کردید. حالا امیدوارید که مشتری‌ها بیان سراغت! اما کور خوندی!

سئو یک فرآیند مستمر و دائمیه. اما خوشبختانه، وردپرس منابع مختلفی رو برای آسون کردنش داره. برای بهینه سازی سایت وردپرسیتون، می‌تونید یک قالب وردپرسیِ با کیفیت و یک افزونه سئو رو انتخاب کنید تا به شما در اجرای استراتژی سئو کمک کنه.

در این مقاله، مروری بر بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس خواهم داشت، ویژگی‌های هر کدوم رو بررسی می‌کنم و بهتون میگم که چرا می‌تونن برای کسب و کار شما مفید باشن.

نکته مهم : قبل از شروع فرآیند بهینه‌سازی سایت، باید اصول اولیه سئو رو بدونید.

 

1 افزونه یوآست سئو

بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس
بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس

   توضیحات : 

من نسبت به Yoast تعصب ندارم و قطعاً این یک ابزار تمام عیار سئو نیست. اما باید ما جزو بهترین افزونه‌ های سئو وردپرساون رو قرار میدادیم . برخی از مردم فکر می‌کنند این تنها چیزیه که نیاز دارین اما به این سادگیا هم نیست. من فکر نمی‌کنم این یک افزونه ضروری باشه، اما انصافا بعضی از وظایفِ مهم سئو رو خیلی آسون می‌کنه. اما اگه متخصص سئو نیستید، ممکنه ندونید چطور باید از این ویژگی‌ها استفاده کنید.

اکثر افراد Yoast رو به خاطر دو ویژگی برجسته‌ش میشناسن. ویرایش متا تگ ها و بهینه سازی محتوا. من کاملا موافقم که این یک ابزار بالنده برای یکی از آن وظایف است. موضوع اینجاست Yoast برای ویرایش متا تگ ها عالیه، اما برای بهینه‌سازی محتوا چندان عالی نیست.چرا؟

چون فکر می‌کنم ویژگی بهینه‌سازی محتوای چراغ سبز گمراه‌کننده‌ست، و دیدم که باعث میشه وبلاگ‌نویسا برخی از تغییرات نامناسب و بد رو فقط به خاطر دریافت چراغ سبز یوست اعمال کنن و این موضوع حتی گاهی به ضرر تجربه کاربری و خواناییِ محتوای شماست.

به طور کلی، Yoast یک ابزار عالی و قدرتمنده که تقریبا 70٪ از موارد مورد نیاز سئو، حتی موارد پیشرفته رو به خوبی می‌تونه انجام بده. بنابراین من این افزونه رو دوست دارم. اما بهتره که از مزیت‌ها و معایب اون آگاه باشید.

در ادامه افزونه یوآست سئو رو صادقانه و بدون جانب‌داری بررسی می‌کنم و ویژگی‌های مثبت و منفی اونو باهاتون به اشتراک می‌ذارم تا در انتخاب یا عدم انتخابش بهتون کمک کنم.

   مشخصات

سرعت پشتیبانی خوب
اخرین آپدیت افزونه 31 فروردین 1401
نصب و راه اندازی افزونه دارای بسته نصب آسان
سرعت لود افزونه خوب
رابط کاربری افزونه ساده و منعطف
ضمانت بازگشت وجه ندارد

   مزایا و معایب افزونه یوآست سئو از دیدگاه کاربران

  • چراغ سبز افتضاحه!:

مثل همه ابزارها و افزونه‌های دیگه،Yoast  هم محدودیت‌های خودشو داره. یکی از برجسته‌ترین ویژگی‌های این افزونه، ویژگی چراغ سبز یا همون چیزیه که بهش ابزار تجزیه و تحلیل محتوا هم می‌گن. تب Readability  محتوای شما رو از نظر خوانایی بررسی می‌کنه. این بررسی بر اساس الگوریتم از پیش تعریف شده اونا و تست سهولت خواندنه.

این قابلیت محتوای شما رو برای بهینه سازی در مکان های کلیدی مثل سرفصل ها و تگ های جایگزین تصویر بر اساس عبارتی که به عنوان «کلمه کلیدی تمرکز» تنظیم کردید، تجزیه و تحلیل می‌کنه. حالا اینجا جاییه که مشکل پیش میاد!

اکثر کسایی که از این افزونه استفاده میکنن سعی می‌کنن چراغ سبز بگیرن. ولی سیستم چراغ سبز از بیخ مشکل داره. اگه حداقل مقدماتِ سئو رو نمی‌دونید و فقط مثل یک ربات سعی می‌کنید چراغ سبز دریافت کنید، قطعا به تجربه کاربراتون لطمه وارد خواهید کرد.

  • پر کردن کلمات کلیدیِ تصادفی:

این مشکل بزرگ من با  این افزونه‌ست. بزرگترین و بدترین خصوصیتی که من می‌بینم وبلاگ نویسان همیشه براش وقت هدر میدن، پر کردن کلمات کلیدیِ تصادفیه. موضوع اینه :

Yoast فقط به شما امکان میده یک کلمه کلیدی رو وارد کنید. بعد به شما می‌گه که کلمه کلیدی تمرکز شما به اندازه کافی در متن ظاهر نشده. اما نسخه‌های مختلف کلمه کلیدی مثل جمع، یا دستور زبان کمی متفاوت، یا کلمات هم معنی و مترادف رو نمیتونه تشخیص بده و در نظر نمی‌گیره.

الگوریتم Yoast هنوز به چگالی کلمه کلیدی بستگی داره. چگالی کلمات کلیدی نحوه استفاده از الگوریتم گوگل برای محاسبه موضوع محتوا و ارتباط با عبارات جستجو بود. اما دیگه نیست! گوگل همین چندسال پیش بسیار پیچیده‌تر شده و تراکم کلمات کلیدی واقعاً دیگه بخش مهمی از فاکتورهای رتبه‌بندی نیست.

بنابراین به دلیل سیستم چراغ سبز و الگوریتم های قدیمی، افراد در نهایت محتوای خودشونو به جملات واقعا ناخوشایندی تغییر میدن، یا همون کلمه کلیدی رو بیش از حد تکرار می‌کنن که برای گوش انسان اصلا طبیعی نیست.

مثل اینکه یوست یادش رفته ابتدا باید برای انسان‌ها بنویسید!

اگه محتوای شما به هر نحوی غیرطبیعی به نظر برسه، مهم نیست که چند بار از کلمه کلیدی استفاده کرده باشید، بیشتر از اینکه به شما کمک کنه به سئو سایت شما آسیب می‌رسونه. اگرم نمی‌دونید و فقط بر اساس چراغ سبز پیش می‌رید، در نهایت محتوای خودتونو را مثل پر کردن ماشین لباسشویی با لباس‌های زیاد پر می‌کنید.

  • عدم توجه به کلمات کلیدی LSI:

LSI در واقع به کلماتی گفته میشه که با یک مفهوم یا عبارت خاص ارتباط معنایی داره. اگه محتوای مفید، عالی و کامل می‌نویسید، احتمالاً به طور طبیعی تعداد زیادی عبارات مرتبط رو درج می‌کنید که به شما کمک می‌کنه رتبه بهتری بگیرید.

 


  • امکان ویرایش متاتگ‌ها: من قبل‌تر در مورد این صحبت کردم، اما به روز رسانی عنوان صفحه و تگ های توضیحات متا، کلید استراتژی سئو شما برای هر صفحه‌ست. این به رتبه بندی بهتر شما در موتور جستجو کمک می‌کنه.
  • ساخت نقشه سایت: شاید شما در مورد نقشه سایت شنیده باشید شایدم نه. صرف نظر از این، Yoast به سرعت یکی رو براتون درست می‌کنه! نقشه سایت به گوگل کمک می‌کنه بهترین محتوای شما رو پیدا و فهرست بندی کنه. تنها کاری که باید انجام بدید اینه که نقشه سایت خودتونو از داشبورد Yoast دریافت کنید و سرچ‌کنسولِ گوگل وارد کنید.
  • تنظیم متا تگ های مختلف برای رسانه های اجتماعی: این یکی از قابلیت‌های مورد علاقه منه. تا حالا توجه کردید که وقتی لینکی به محتوای خودتون در فیس‌بوک ارسال می‌کنید، عنوان صفحه و تصویر برجسته‌ای که در وردپرس تنظیم کردید رو استفاده می‌کنه؟ اما شاید اینو دوست نداشته باشید. من دوست دارم یک گرافیک اختصاصی برای شبکه‌های اجتماعی مختلف داشته باشم، و همینطور یک عنوانِ سفارشی. شما می‌تونید همین کارو برای توییتر هم انجام بدید.
  • شمارنده لینک های داخلی: این یک ویژگی مفیده که به شما کمک می‌کنه به راحتی به تعداد لینک‌های داخلیِ هر پست آگاهی داشته باشید. Yoast یک ستون شمارنده پیوندهای داخلی رو به جداول “همه پست‌ها” و “همه صفحات” در داشبورد شما اضافه می‌کنه تا بتونید تعداد هر پست رو در یک نگاه ببینید.
  • ویژگی‌های پیشرفته: شاید از این موارد استفاده نکرده باشید، اما این واقعیت که Yoast این موارد پیشرفته سئو رو خیلی آسون می‌کنه دلیل کافی برای استفاده از این افزونه‌ست. در غیر این صورت، باید دست به کد بشید. ویژگی‌هایی مثل آدرس‌های Canocical، ویرایش فایل Robots.txt، ویرایش فایل htaccess و تنظیم لینک‌ها به حالت nofollow

از این افزونه استفاده کنید اما قبل از اون کمی در مورد سئو مطالعه کنید و همینطور به چراغ سبز و ایرادهایی که این افزونه به محتوای شما میگیره اهمیت ندید. با این اوصاف می‌تونید بهترین استفاده و نتیجه رو داشته باشید.

قیمت روز, و خرید سریع مشاهده دمو های افزونه

2 افزونه رنک مث

بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس
بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس

  توضیحات : 

Rank Math یک افزونه وردپرس برای سئو هست که به وب سایت شما کمک می‌کنه تا به رتبه و استاندارد سئوی خوبی دست پیدا کنید. این افزونه کمک می‌کنه تا بفهمید صفحه‌ای که میخواید براش رتبه بگیرید چه مشکلی داره.

افزونه رنک مث در وهله اول روی سئوی صفحه تمرکز داره. افزونه رنک مث اکثر تکنیک های اولیه و پیشرفته سئو صفحه رو بررسی می‌کنه. همونطور که شروع به نوشتن محتوا برای صفحه وب خودتون می‌کنید، گزینه‌ای برای درج کلمه کلیدی مورد نظر توش به شما پیشنهاد میشه. بعد از درج کلمه کلیدی، محتوای شما بررسی میشه و Rank Math مشخص می‌کنه که چه مواردی درستن و کجا نیاز به بهبود داره. این افزونه ویژگی های بسیار مفیدی داره که در ادامه بهشون اشاره می‌کنم.

   مشخصات

سرعت پشتیبانی خوب
اخرین آپدیت افزونه 23 فروردین 1401
نصب و راه اندازی افزونه دارای بسته نصب آسان
سرعت لود افزونه خوب
رابط کاربری افزونه ساده و منعطف
ضمانت بازگشت وجه ندارد

  مزایا و معایب افزونه رنک مث از دید کاربران

  • خیلی‌ها معتقدن بسیاری از ویژگی های این افزونه مورد توجه قرار نمی‌گیرن و استفاده نمیشن. من متوجه شدم که با برخی از افزونه‌ها تداخل داره. با این حال، توسعه‌دهنده‌ها دائما در حال رفع مشکلات و باگ‌های این افزونه هستن. با توجه به تعداد ویژگی ها، ممکنه کمی طول بکشه تا بهش عادت کنید.

  • می‌تونید بخش‌هایی مثل متا، توضیحات متا و غیره رو ویرایش کنید. می‌تونید حداکثر 5 کلمه کلیدی هدفمند رو وارد کنید. موقع وارد کردن کلمات کلیدی در کادر کلمات کلیدی مورد نظر، پیشنهاداتی در مورد کلمات کلیدی دم‌دراز ارائه میده که می‌ونید از اونا استفاده کنید.
  • برای SEO On Page شما، محتوا راوبررسی می‌کنه و میگه که آیا کلمات کلیدی مورد نظر در عنوان صفحه، توضیحات متا،URL  و در سراسر محتوا وجود داره یا نه. پلاگین Rank Math SEO طول پست وبلاگ، طول URL، طول توضیحات متا و … رو بررسی می کنه و این اطمینان رو ایجاد می‌کنه که حتما استانداردهای تعیین رتبه موتور جستجو رو برآورده کنند.
  • حتی نشون میده که آیا لینک داخلی و خارجی در پست وبلاگ وجود داره یا نه؟ چگالی کلمه کلیدی رو برای کلمه کلیدی متمرکزِ شما بررسی می‌کنه. خوانایی عنوان رو بررسی می‌کنه، به این معنی که پیشنهاد می‌کنه آیا برای بهتر کردن عنوان به بهبودی نیازه یا خیر.همینطور خوانایی محتوا را بررسی می کند. پیشنهاد می‌کنه فهرستی از مطالب رو در پست وبلاگ خود معرفی کنید که توسط گوگل نیز توصیه میشه.

اما نتیجه چیه؟ آیا می‌تونیم از افزونه رنک مث استفاده کنیم؟

بعد از بررسی کامل Rank Math و مقایسه اون با  Yoast SEO، میشه به این نتیجه رسید که از نظر عملکرد، Rank Math  و Yoast SEO عملکرد مشابهی دارن و به عنوان یک کاربر، ممکنه تفاوت زیادی پیدا نکنید. هر دو افزونه به طور خودکار نقشه سایت وب سایت شما رو تولید می‌کنن. تفاوت قابل توجهی بین هر دو افزونه وجود نداره، اما شخصاً احساس می‌کنم که استفاده از Rank Math خیلی ساده تره.

قیمت روز, و خرید سریع مشاهده دمو های افزونه

3 افزونه wp rocket

بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس
بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس

  توضیحات : 

سرعت سایت رو رتبه‌بندی سایت در موتور جستجو تأثیر می‌ذاره. مردم هم سایت‌های کند رو دوست ندارن. اگه بیش از یک یا دو ثانیه طول بکشه تا صفحه بارگذاری شه، اونا صفحه رو ترک می‌کنن. گوگل متوجه میشه که بازخوردِ مردم میشه و شما رو در رتبه‌بندی پایین میاره.

سرعت یکی از معدود فاکتورهای رتبه بندیه که افزونه‌های سئو وردپرس معمولا بهش توجه نمی‌کنن. اما شما قطعاً میخواید مطمئن شید که تمام تلاش خودتونو برای سریع‌تر کردن سایتتون کردید.

به همین دلیله که WP Rocket را توصیه می‌کنم . این یک پلاگین کشه، نه یک افزونه SEO، اما عملکرد صفحات شما رو افزایش میده که این به رتبه صفحه شما کمک می‌کنه. تنها کاری که باید انجام بدید اینه که WP Rocket رو نصب کنید. بلافاصله رسانه ها و پایگاه های داده شما رو بهینه می‌کنه تا مطمئن شه سایت شما تا حد امکان سریعه.

من به شدت توصیه می کنم WP Rocket را علاوه بر افزونه SEO خودتون نصب کنید. این افزونه با گزینه های محبوبی مثل Yoast سازگاری داره، بنابراین می‌تونید سرعت سایت رو بدون هیچ گونه تضاد افزایش بدید.

یک وب سایت تعاملی پیچیده بسازید. ویدیوها رو اضافه کنید و نگران زمان بارگذاری نباشید. با WP Rocket، می‌تونید صفحات بسیار جالبی رو طراحی کنید بدون اینکه بازدیدکننده‌ها تجربه کندی سایت بهشون دست بده.

   مشخصات

سرعت پشتیبانی خوب
اخرین آپدیت افزونه 15 اردیبهشت 1401
نصب و راه اندازی افزونه دارای بسته نصب آسان
سرعت لود افزونه خوب
رابط کاربری افزونه ساده و منعطف
ضمانت بازگشت وجه ندارد

  مزایا و معایب افزونه wp rocket از دید کاربران

  • چیزی یافت نشد

 


  • افزایش عملکرد صفحات وب سایت
  • بهینه سازی رسانه ها و پایگاه های داده های وب سایت

افزونه wp rocket با عملکرد خوبی که داره می‌تونه یکی از بهترین گزینه‌های موجود برای افزایش سرعت سایت شما باشه. سازگاری اون با محبوب‌ترین افزونه سئو وردپرس یعتی یوآست، یکی دیگه از ویژگی‌های خوبشه و می‌تونه مکمل خوبی برای افزونه سئو شما باشه. پیشنهاد می‌کنم حتما از این افزونه استفاده کنید.

قیمت روز, و خرید سریع مشاهده دمو های افزونه

4 افزونه اسموش

بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس
بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس

  توضیحات : 

افزونه اسموش یکی از ساده‌ترین افزونه ها برای فشرده سازی تصویر برای وردپرسه. با بیش از یک میلیون نصب فعال، این بهینه ساز تصویر یکی از محبوب‌ترین افزونه‌های وردپرس در مخزن رسمی افزونه‌هاست. اما دلیل این محبوبیت چیه؟ با من همراه باشید تا پاسخ این سوال رو دریافت کنید.

WP Smush توسط بچه‌های WPMUDEV که یک گروه عالی از توسعه‌دهنده‌های وردپرس هستن که در بسیاری از افزونه‌های مختلف دخیلن توسعه یافته، که هر کدوم در جنبه خاصی از سایت وردپرس شما تخصص دارند.

با این فرض، میشه با اطمینان گفت که WP Smush یک بهینه ساز تصویر قابل اعتماده که در همه شرایط کار می‌کنه. با این حال، هم اکنون در دنیا برای دسترسی به همه نسخه پریمیوم این افزونه هزینه‌ای رو باید پرداخت کنید که خیلیا معتقدن ممکنه کمی گران باشه. البته در ایران همه چیز متفاوته و با قیمت بسیار پایین می‌تونید نسخه پولی این افزونه‌ها رو به صورت ریالی تهیه کنید.

   مشخصات

سرعت پشتیبانی خوب
اخرین آپدیت افزونه 23 فروردین 1401
نصب و راه اندازی افزونه دارای بسته نصب آسان
سرعت لود افزونه خوب
رابط کاربری افزونه ساده و منعطف
ضمانت بازگشت وجه ندارد

  مزایا و معایب افزونه اسموش از دید کاربران

  •  نسخه رایگانِ این افزونه تصاویر اصلی شما رو حفظ نمی‌کنه که بقیه افزونه های بهینه سازی این ویژگی رو دارن. بعضی هم معتقدن که تفاوت عملکرد این افزونه به اندازه روش‌های دیگه قابل توجه نیست. به عنوان مثال، اگه یک عکس 3 مگابایتی رو در سایتتون آپلود کنید، WP Smush بدون از دست دادن کیفیت، اونو 10-20٪ کاهش میده و این فایل هنوز 2.4 تا 2.7 مگابایته که هنوز خیلی بزرگه!
  • جایگزین های  WP Smushچندین ابزار و افزونه های وردپرس دیگه به عنوان جایگزین های  WP Smush وجود دارن که به شما امکان کنترل بیشتری در مورد نحوه بهینه سازی تصاویر میدن.

 


  •  بهینه ساز تصاویر وب سایت

من واقعاً معتقدم که این یک افزونه بهینه سازی معمولی در بازاره. البته شایان ذکره که این افزونه رقبای جالبی در فضای فشرده سازی تصویر برای وردپرس داره. مثل Imagify، ShortPixel، reSmush.It، EWWW Image Optimizer و چند مورد دیگه. با این حال، WP Smush به طور کلی افزونه بدی نیست و به عنوان برنده مسابقه Torque back-2-back Plugin Madness هم انتخاب شده. قبل از استفاده از این افزونه بهتره نگاهی به رو‌ها و ابزارهای دیگه هم بندازید.

قیمت روز, و خرید سریع مشاهده دمو های افزونه

5 افزونه لینک‌ساز خودکار

بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس
بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس

  توضیحات : 

Interlinks Manager یک افزونه لینک دهنده داخلی برای وردپرسه. این افزونه به شما امکان میده لینک‌های داخلی خودتونو به راحتی نظارت و بهینه‌سازی کنید و می‌تونید داده ها رو در قسمت مدیریت وردپرس مشاهده کنید.

این افزونه با بقیه متفاوته چون از یک الگوریتم برای تشخیص اینکه آیا لینک‌های داخلی شما به درستی بهینه شدن ستفاده می‌کنه. با استفاده از این اطلاعات، می تونید توزیع لینک‌های داخلی به صفحات مهم رو ایجاد کنید تا سئو سایت خودتونو تقویت کنید. این افزونه همچنین گزینه هایی را برای سفارشی کردن الگوریتم ارائه میده و به شما امکان میده اونو مطابق با نیاز خودتون تغییر بدید.

   مشخصات

سرعت پشتیبانی خوب
اخرین آپدیت افزونه 23 بهمن 1400
نصب و راه اندازی افزونه دارای بسته نصب آسان
سرعت لود افزونه خوب
رابط کاربری افزونه ساده و منعطف
ضمانت بازگشت وجه ندارد

  مزایا و معایب افزونه لینک‌ساز خودکار از دید کاربران

  • چیزی یافت نشد

 


  • از مهم‌ترین ویژگی‌های این افزونه میشه به تجزیه و تحلیل لینک‌های داخلی، محاسبه juice لینک، پیشنهادات در رابطه با لینک‌های داخلی، تولید خودکار لینک‌های داخلی، ردیابی هر کلیک، بهینه سازی لینک‌های داخلی و همچنین خروجی گرفتن از داده‌ها در یک فایل CSV اشاره کرد.

اگر مقدمات سئو رو مطالعه کرده باشید حتما می‌دونید که یکی از بخش‌های بسیار مهم سئو لینک‌ها و به خصوص همین لینک‌های داخلی هستن. اگه استراتژی سئوی شما با این افزونه قابل پیاده‌سازیه ازش استفاده کنید اما ساخت یک لینک انقدر زمان‌گیر و سخت نیست که نیاز به اتوماسیون داشته باشه.

علاوه بر این لینک بهتره به گونه‌ای باشه که کلیک بخوره و ساخت این لینک از عهده نیروی انسانی برمیاد تا هرجا که لازم و مناسبه یک لینک داخلی درج کنه تا کاربر رو در جهت رفع نیازش به جای مناسبی از سایت هدایت کنه. در نهایت پیشنهاد من استفاده از لینک‌سازی دستی هست مگر اینکه استراتژی شما با این افزونه قابل پیاده‌سازی باشه.خب بریم سراغ نتیجه گیری نهایی و انتخاب نهایی از بین این 5 مورد از بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس , پس با ما همراه باشید . 

قیمت روز, و خرید سریع مشاهده دمو های افزونه

نتیجه گیری و پیشنهاد ما برای بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس به شما

در این مقاله 5 مورد از محبوب‌ترین و بهترین افزونه‌ های سئو وردپرس را به شما معرفی کردم. امیدوارم که این لیست به شما کمک کنه تا افزونه ها و ابزارهای سئو مناسب رو برای نیازهای وب سایت خودتون پیدا کنید. اما پیشنهاد تجربه ما به شما از بین این 5 مورد افزونه رنک مث می باشد . 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا