بررسی بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس برای ساخت فرم
جالبه بدونی که مهم ترین و اصلی ترین چیز در هر وب سایتی چه وردپرس و چه غیر ان فرم ها هستن و این مختص به تمامی سایت هاست که نیاز به انواع مختلفی از فرم ها دارن ! چون میتوانن با استفاده از بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس اطلاعات کاربران خودشونو جمع آوری کنن ! البته اینم بگم با استفاده از این افزونه های فرم ساز وردپرس میتونید با مخاطبینتون ارتباط برقرار کنید و صحبت کنین که خیلی به درد مدیریت وب سایت ها میخوره ! و همه این موارد رو شما میتونی بدون حتی 1 خط کد داشته باشی چون همشون رو داخل افزونه های فرم ساز وردپرس میتونی پیدا کنی ! قراره تو این مقاله افزونه های فرم ساز وردپرس رو بهت معرفی کنیم .
نمیدونید چطور فرمهای تماس رو به سایت وردپرسی خودتون اضافه کنید؟ اینجا قراره بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس رو در تجربه ما بهتون معرفی کنیم .
هزاران افزونه فرمساز برای وردپرس وجود داره. به علت این تنوع زیاد و همینطور از اونجایی که هر افزونه مزایا و معایب خودشو داره، پیدا کردن یک افزونه مناسب برای نیازهای شما میتونه دشوار باشه.
اگه براتون سواله که کدوم افزونه فرم وردپرس رو باید برای سایت خودتون انتخاب کنید، جای مناسبی اومدید! در مقاله امروز، من بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس رو با هم مقایسه میکنم، بنابراین میتونید انتخابی داشته باشید که کاملاً مطابق با نیازهای شما باشه.
وردپرس دارای فرمساز داخلی نیست و برای اینکه بتونید فرم بسازید، باید از افزونههای جداگونه استفاده کنید. از اونجایی که افزونههای این حوزه ویژگیهای خاص خودشونو دارن، برای شما ضروریه که بدونید کدوم افزونه برای نیازهای شما بهترینه.
برای مثال، ممکنه یکی به افزونهای نیاز داشته باشه که امکان ادغام یکپارچه با ابزار بازاریابی ایمیلی مورد علاقهاش مثل MailChimp، Constant Contact، Drip و غیره رو فراهم کنه. از طرف دیگه، یک شرکت خصوصی باید فرمهای مالی سفارشی رو برای جمعآوری وجوه آنلاین ایجاد کنه.
اما یک افزونه فرم ساز باید چه ویژگیهایی داشته باشه؟
- تنوع فرمها : یک افزونه فرمساز خوب به شما اجازه میده هر نوع فرم آنلاین مثل فرمهای تماس، فرمهای پرداخت، فرمهای ثبت نام کاربر، فرمهای اشتراک و غیره رو ایجاد کنید.
- سهولت استفاده : یک رابط کاربری بصری ایجاد یک فرم رو بسیار آسون میکنه، حتی اگه در زمینه فناوری اطلاعات کافی نداشته باشید. پس هرچه یادگیریِ کار کردن باهاش سادهتر باشه، بهتره.
- سازگاری با موبایل : همه فرمهایی که ایجاد میکنید باید 100% ریسپانسیو باشن و در همه دستگاهها با سایز نمایشگر متفاوت مثل موبایل و تبلت عالی کار کنن.
- قیمت گذاری : قبل از امتحان یک افزونه، باید در نظر بگیرید که آیا ارزش سرمایهگذاری در بلندمدت رو داره یا خیر.
- مستندات : ترجیحاً اسناد باید به اندازه کافی گسترده باشن که به راحتی شما رو از طریق ویژگیهای مختلف افزونه راهنمایی کنه.
- پشتیبانی : همچنین باید افزونهای رو انتخاب کنید که توسط تیمی با شهرت خوب ایجاد شده و به دلیل ارائه خدمات عالی به مشتریان مشهور باشه.
معرفی بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس
1 افزونه فرم ساز گرویتی فرمز
توضیحات :
Gravity Forms اولین افزونه ای است که در لیست بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس ما قرار گرفته که میتونید در وب سایت وردپرسی خودتون ازش استفاده کنید. توسط بسیاری از سایتهای بزرگ برای مدیریت فرمهای خود و ایجاد تعامل با مخاطبان استفاده میشه.
اما چه چیزی Gravity Forms رو تا این حد جذاب کرده؟در این بررسی، من عمیقاً به اونچه که این افزونه ارائه میده نگاه میکنم و تا پایان مقاله، میتونید تشخیص بدید که Gravity Form برای شما مناسب هست یا خیر.
دلیل اصلی استفاده از فرمسازها اینه که فرمها روند ارتباط رو تسهیل میکنن. بازدیدکنندهها مجبور نیستن چندین مرحله رو برای پر کردن فرمها طی کنن. تنها کاری که اونا باید انجام بدن اینه که جزئیات (متن یا گزینهها) رو پر کنند و برای ارسالش روی ارسال کلیک کنند. البته، راههای دیگهای هم وجود داره که بازدیدکنندهها میتونن ارتباط برقرار کنن، اما اونا یا کند هستن یا به چندین مرحله نیاز دارند.
به عنوان مثال، میتونید یک انجمن ایجاد کنید یا شاید یک ایمیل یا شماره تلفن ارائه کنید تا اونا بتونن با شما ارتباط برقرار کنن و ایدهها و انتقادات یا بازخوردهای خودشونو با شما به اشتراک بذارن!
پس اولین دلیل استفاده از فرمها اینه که کمک میکنند که روند دریافت بازخورد کاربران یا برقراری ارتباط با اونا سریعتر بشه. همونطور که قبلا ذکر شد، Gravity Forms یکی از معروف ترین افزونههای فرم برای وردپرسه. میتونید ازش در هر یک از سایتهای وردپرسی خودتون برای ایجاد فرمهای کاملاً واکنشگرا استفاده کنید این قابلیت یکی از بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس هستش.
امروز که دارم این مقاله رو مینویسم، گرویتی فرمز از 35 فیلد پشتیبانی میکنه که به چهار دسته تقسیم میشن :
- فیلدهای استاندارد : اینها رایجترین فیلدهای فرمی هستن که برای سایت خودتون استفاده میکنید. بنابراین، اگه میخواید یک فرم اولیه ایجاد کنید، بیشتر اوقات از فیلدهای استاندارد استفاده خواهید کرد. فیلدهایی که در اینجا دریافت خواهید کرد عبارتند از : متن تک خطی، متن پاراگراف، انتخاب چندگانه، کشویی، شماره، پنهان، چک باکسها، دکمههای رادیویی و… که در مجموع 11 فیلد در دسته فیلدهای استاندارد برای شما وجود داره.
- فیلدهای پیشرفته : فیلدهای پیشرفته برای افزودن قابلیت های پیشرفته به فرم هایی مانند نام، ایمیل، آدرس و غیره در نظر گرفته شدهاند! در کل 11 فیلد هم در اینجا وجود داره.
- فیلدهای پست : از فیلدهای پست برای ایجاد پیشنویس پست در سایت وردپرس شما موقع ارسال استفاده میشه. در اینجا، هفت فیلد شامل عنوان، متن، گزیده، برچسب، دسته، فیلد سفارشی و تصویر پست وجود داره. به عنوان یک صاحب کسب و کار، میتونید از این موارد برای کمک به سازندگان برای ارسال نوشتهها یا ایدههای خودتون استفاده کنید.
- فیلدهای قیمت گذاری : آخرین نوع فیلدهایی که در اینجا با آن مواجه خواهید شد، فیلدهای قیمت گذاری هستن. این بخش شامل پنج فیلده از جمله مقدار، گزینه، محصول،حمل و نقل و… هست. برای گرفتن سفارش از بازدیدکنندهها عالیه.
از طیف گستردهای از فرمها، از جمله فرمهای آپلود، آزمونها، سفارشهای آنلاین، درخواستهای پشتیبانی یا یک فرم تماس ساده با ما پشتیبانی میکنه. اساساً میتونید از فرمهای ایجاد شده در جایی که نیاز به انتقال اطلاعات وجود داره استفاده کنید.
اما، ممکنه بپرسید که بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس زیاده و چه چیز خاصی در مورد گرویتی فرمز وجود داره که ما رو به استفاده از ون ترغیب کنه؟ خب اولین چیزی که متوجه خواهید شد اینه که Gravity Forms عملکرد خودشو به گونهای متعادل کرده که برای مبتدیان و متخصصان به یک اندازه مفید باشه.
مبتدیا میتونن با Drag & Drop یا کشیدن و رها کردن برای ایجاد فرمها و ادغام سریع اونا با سرویس مورد علاقه خودشون استفاده کنن. از سمت دیگه، کارشناسا و حرفهایها میتونن به سطح دیگهای برن چون میتونن سفارشی سازی بیشتری رو با استفاده از API و CSS انجام بدن.
اخیراً توسعهدهندههای گرویتی فرمز یک کتابخونه از قالبها رو به افزونه اضافه کردن. با این کار میتونید قالبها رو مستقیما وارد کنید و کار با اونارو شروع کنید. به عنوان مثال، میتونید از قالبهایی مثل فرم تماس، فرم تماس پیشرفته، درخواست پیشنهاد، ثبت نام کاربر، نظرسنجی، فرم درخواست استخدام، فرم فروشگاه اینترنتی، فرم کمک مالی، فرم ثبت رویداد و موارد دیگه استفاده کنید!
Gravity Forms بدون شک یک افزونه فرمساز وردپرسیِ عالیه . اما خب مثل هر ابزار دیگهای معایب خودشو داره. در این قسمت، مزایا و معایب Gravity Forms رو ذکر میکنم تا بتونید تصمیم بهتری در انتخاب یا عدم انتخاب این افزونه داشته باشید.
مشخصات
سرعت پشتیبانی | خوب |
اخرین آپدیت افزونه | 17 اردیبهشت 1401 |
نصب و راه اندازی افزونه | دارای بسته نصب آسان |
سرعت لود افزونه | خوب |
رابط کاربری افزونه | ساده و منعطف |
ضمانت بازگشت وجه | ندارد |
مزایا و معایب افزونه فرم ساز گرویتی فرمز از دیدگاه کاربران
- جایگزین رایگانی وجود داره که عملکرد خوبی رو ارائه میده
- سفارشیسازی پیشرفته فرمها به CSS محدود میشه که است برای کاربران مبتدی کمی بیش از حد سخت باشه
- رنگهای کسلکننده و یک ظاهر نه چندان جذاب. فرم های بدون سفارشیسازی توسط css بد به نظر میرسند و سفارشیساز پیشفرض کافی نیست
- نداشتن نسخه رایگان که خب برای یکی از بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس طبیعیه این موضوع
- سادگی نصب و راهاندازی
- امکان ایجاد فرمهای چندصفحهای
- میتوانید فرمهایی ایجاد کنید که به کاربران امکان «ذخیره» و «ادامه» را بدهد
- به شما اجازه میدهد تا فرم ها را با استفاده از CSS کاملا سفارشی کنید
- هم مبتدیان و هم متخصصان می توانند از آن استفاده کنند
- برای سفارشی سازی فرم ایجاد شده با استفاده از Gravity Forms می توانید از پلاگین Elementor استفاده کنید
- امکان ایجاد فرمهای پیشرفته ( که دور از ذهن برای یکی بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس نیست )
- پشتیبانی از تعداد زیادی افزونه برای به دست آوردن قابلیتهای بیشتر
- تنظیمات زیاد برای کنترل هر جنبهای از فرمها
اکوسیستم وردپرس بسیار غنیه و شما همیشه و برای هر ابزاری جایگزینهایی پیدا میکنید. در مورد Gravity Forms، به راحتی میشه گفت که جایگزینهای بهتری براش وجود داره و شما در واقع میتونید یک نسخه رایگان از بقیه فرمسازها داشته باشید تا ایکه بخواید برای گرویتی هزینه کنید. بنابراین، اگه شما فردی هستید که فرمهای سادهای رو برای کسبوکار خودتون لازم دارید، ممکنه بخواید اون نسخههای رایگان رو بررسی کنید و بعد از اینکه اونو برای سایت خودتون مناسب دیدید، به نسخه پولی ارتقاش بدید.
برای جبران کمبود نسخه رایگان، اونا یک سایت آزمایشی ارائه میدن که پلاگین اونا با همه افزونههاش نصب شده. قبل از اینکه تصمیم به خرید هر کدوم از لایسنسهای اونا بگیرید، میتونید هر چقدر که دوست دارید با نسخه دمو کار کنید.
وقتی صحبت از سفارشیسازی به میان میاد، Gravity Forms که یکی از بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس هستش منطق شرطی رو ارائه میکنه، که به نظر من یکی از ویژگیهای تعیینکننده Gravity Forms همین هست. اما از نظر شخصیسازیِ بصری کم میاره و شما فقط میتونید یک کلاس CSS رو اضافه کنید که باید در فایل CSS سایت شما تعریف شه و خب نیاز به دانش فنی داره.
با این حال، راه حلی وجود داره که در اون میتونید از Elementor Page Builder برای سفارشی کردن ظاهر فرم استفاده کنید. این بد نیست اما یک مرحله اضافی و یک پلاگین دیگه برای انجام این کارها اضافه میکنه، در حالی که بقیه پلاگینهای فرمساز قابلیت سفارشیسازی رو مستقیماً در ویرایشگر خودشون ارائه میدن.
انتخاب با شماست! دل و رودهی این افزونه رو ریختم بیرون و حالا شما باید تصمیم بگیرید که این افزونه رو انتخاب کنید یا نه. پیشنهاد شخصی من اینه که اگه مشکلی با بحث سفارشیسازیش ندارید و میتونید با css کار کنید یا از صفحهساز المنتور به عنوان سفارشیسازِ فرمهاتون استفاده کنید، میتونه انتخاب خوبی باشه.
قیمت روز, و خرید سریع مشاهده دمو های افزونه
2 افزونه فرم ساز ای فرم
توضیحات :
خواه برای نظرسنجی، آزمونها، ثبتنام یا پرداختها باشه، توانایی طراحی فرمها بر اساس نیازهای شما به جای انتخاب از بین مجموعهای محدود از قالبها، میتونه قدرت فوقالعادهای در ایجاد تعامل با کاربر به شما بده. یک افزونه فرم وردپرس همه کاره مثل eForm دقیقاً این کار رو انجام میده و این افزونه که یکی از بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس هست راه حلهای کاملی رو برای انواع نیازهای مبتنی بر فرمها ارائه میکنه این یعنی .
با استفاده از سازنده بصری Drag & Drop یا کشیدن و رها کردنِ eForm، میتونید عناصر فرم رو مرتب کنید و یک فرم جذاب رو بدون هیچ کدنویسی و در کمترین زمان ایجاد کنید. تغییر مضامین و طرحهای فرمهای جدید ایجاد شده به همون اندازه آسونه. میتونید فرمهای نامحدود بسازید و همه اونارو از داشبورد خود مدیریت کنید و در هر نقطه از صفحات خود ازشون استفاده کنید.
موارد ارسالی از طریق فرمها برای بررسی و تجزیه و تحلیل آسون در پایگاه داده eForm ذخیره میشن، در حالی که کاربران ثبت نام شده هم میتونن اجازه داشته باشن تا موارد ارسالی خودشونو پیگیری کنن.
ابزارهای اضافی برای ساخت آزمونهای هوشمند (نمرهگذاری خودکار، تایمر، تابلوی امتیازات)، نظرسنجی (بازخورد، منطق شرطی)، سیستمهای پرداخت تجارت الکترونیک و وبلاگنویسی مهمان وجود داره.
همینطور میتونید از ابزارهای ریاضی مثل پشتیبانی از فرمول LaTeX و عناصر ماشین حساب استفاده کنید. فرمهای چند صفحهای رو به راحتی بسازید، فرمهای مستقل برای موتورهای جستجو ایجاد کنید، بهطور یکپارچه در رسانههای اجتماعی به اشتراک بذارید و از مکان یاب GPS مبتنی بر Google API برای دریافت موقعیت مکانی کاربر استفاده کنید.
تمام ویژگیهای طراحی و ابزاری که در فرمهای خودتون اضافه میکنید به گونهای طراحی شدن که در هر دستگاه یا مرورگری کاملاً ریسپانسیو باشن. در عین حال، چارچوب جاوا اسکریپت برای ارائه یک تجربه کاربری سریع و یکپارچه نوشته شده. با ویژگی های امنیتی داخلی قوی، لازم نیست نگران هرزنامهها و رباتها باشید.
به علاوه، اگه شما یک توسعهدهنده وردپرس هستید، میتونید به راحتی افزونههای سفارشی برای مشتریان خود بنویسید، و چارچوبهای نمونه برای شروع کار وجود داره خلاصه هر چیزی که باید یکی از بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس داشته باشه رو کامل داره خیالت راحت !.
مشخصات
سرعت پشتیبانی | خوب |
اخرین آپدیت افزونه | 11 مهر 1400 |
نصب و راه اندازی افزونه | دارای بسته نصب آسان |
سرعت لود افزونه | خوب |
رابط کاربری افزونه | ساده و منعطف |
ضمانت بازگشت وجه | ندارد |
مزایا و معایب افزونه فرم ساز ای فرم از دید کاربران
- رابط کاربری ساده و غیرجذاب
- اعلانهای ایمیل محدود هستند
- امکان کپچا reCaptcha در آپلود فایل برای امنیت بیشتر
- پشتیبانی از احراز هویت مشتری Stripe (SCA)
- پشتیبانی گوتنبرگ از همه کدهای کوتاه eForm
- بیش از 38 قالب برای فرمهای شما
- کاملا سازگار با ووکامرس ( نا سلامتی جزو بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس هستش )
- کرونومتر برای ثبت زمان ارسال فرم
- امکان ساخت فرم یک صفحهای مبتنی بر Ajax
- پشتیبانی از افزونه های مختلف برای افزایش عملکرد
- گزینه ای برای ایجاد فرم های چند مرحله ای
- ویژگی برنامه ریزی فرم و محدودیت
- گزینه ای برای ادغام با ابزارهای مختلف بازاریابی ایمیلی
- وجود نسخه رایگان
eForm یک فرم ساز قوی و جامع با ترکیبی عالی از جذابیت و عملکرده و با تمام عناصر مورد نیاز شما ترکیب شده. اگه یک کسب و کار دارید یا توسعه دهنده یا وبلاگ نویس هستید که به دنبال افزودن فرمهای قدرتمند به سایت وردپرسی خودتون هستید، باید بگم که این افزونه قابل اعتماده و انصافا قیمت خوبی هم داره. من استفاده از ای فرم رو چه به مبتدیا و چه به وبمسترهای حرفهای توصیه میکنم.
قیمت روز, و خرید سریع مشاهده دمو های افزونه
3 افزونه فرم ساز Quform
توضیحات :
این روزها داشتن یک وب سایت سادهست. با این حال، داشتن یک وب سایت کاربردی، محبوب و شیک خیلی ساده نیست. اگه صاحب یک سایت وردپرسی هستید و میخواید از فرمهای سفارشی استفاده کنید با من در ادامه همراه باشید تا یکی از بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس رو بررسی کنیم.
Quform یک افزونه فرمساز برای وردپرسه که توسط ThemeCatcher توسعه یافته. اساساً، این افزونه به مدیران وب اجازه میده تا بدون نیاز به کدنویسی، فرمهای سفارشی رو برای وب سایت خودشون ایجاد کنن. این افزونه میتونه در زمان شما صرفه جویی زیادی کنه و احتمال خطاهای کدنویسی رو کاهش بده.
Quform به طور کامل از رابط Drag & Drop یا کشیدن و رها کردن پشتیبانی میکنه و استفاده ازش بسیار سادهست. این افزونه فرمهای وردپرس رو میتونید برای انواع برنامههای کاربردی مختلف، مثل ساخت فرمهای تماس، فرمهای پاسخگویی، فرمهای نظرسنجی مشتری و موارد دیگه مورد استفاده قرار داد!
این افزونه همچنین به شما امکان میده برای افرادی که فرمهای شما رو پر می کنند، پاسخهای خودکار ارسال کنه. بنابراین میتونید یک پیام تشکر یا هر نوع پیام دیگهای رو که دوست دارید، فورا و خودکار ارسال کنید.
برای فرمهایی که نیاز به تاریخ دارن (مثل فرمهای قرار ملاقات)، Quform یک تقویم کاربردی جاوا اسکریپت رو در اختیار شما قرار میده که میتونید انتخاب کنید که درست در کنار فیلد «تاریخ» روی فرمها نمایش داده شه. با استفاده از این تقویم، کاربران شما میتونن به جای وارد کردن دستی اعداد، روی تاریخ مورد نظر خودشون کلیک کنن. هر فرم ارسال شده در داشبورد وردپرس شما ذخیره میشه و در تلاش برای جلوگیری از هرزنامه، میتونید فناوری CAPTCHA را در هر فرم پیادهسازی کنید! که این قابلیت جزو بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس هستش.
مشخصات
سرعت پشتیبانی | خوب |
اخرین آپدیت افزونه | 24 مهر 1400 |
نصب و راه اندازی افزونه | دارای بسته نصب آسان |
سرعت لود افزونه | خوب |
رابط کاربری افزونه | ساده و منعطف |
ضمانت بازگشت وجه | ندارد |
مزایا و معایب افزونه فرم ساز Quform از دید کاربران
- با نسخه های پایین وردپرس کار نمیکند
- عدم پشتیبانی از paypal
- سیستم برچسبگذاری برای ورودیهای فرم
- کاملا واکنشگرا و نمایش مناسب در موبایل و تبلت
- رابط کاربری آسان
- جلوگیری از هرزنامه
- سازگاری کامل با وردپرس 5.9 و بالاتر
- دارای 11 قالب از پیش ساخته شده
- 11 سبک دکمه
- 3 طرح بندی برچسب
- امکان تغییر رنگها با انتخابگر رنگ
Quform به خوبی خودشو از بقیه افزونههای فرمساز وردپرس متمایز کرده. رابط کاربری ساده با قابلیت کشیدن و رها کردن و استایل انعطافپذیر جایییه که این افزونه بیشترین درخشش رو داره. سیستم قالببندی منحصربهفرد باعث میشه فرمهای شما عالی به نظر برسن دقیقا همون چیزی که از بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس انتظار دارین . به طور کلی با یک افزونه تقریبا کامل طرف هستید و استفاده از اونو به شما پیشنهاد میکنم.
قیمت روز, و خرید سریع مشاهده دمو های افزونه
4 افزونه فرم ساز WPForms

توضیحات :
از ساخت فرمهای تماس با افزونههای وردپرسی پر از باگ خسته شدید؟ پس احتمالا WPForms رو که مبتدیترین افزونه فرمها در اکوسیستم وردپرس هست رو امتحان نکردید. البته نمیشه گفت جزو بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس نیست هر وب سایت وردپرسی بدون در نظر گرفتن جایگاه یا ترافیکش به یک افزونه فرم ساز نیاز داره.
استفاده از فرم تماس از شما در برابر هرزنامهها و هکرها محافظت میکنه. شما میتونید با استفاده از فرم تماس به جای نمایش آدرس ایمیل خود، سایت وردپرس خودتونو ایمن تر نگه دارید. به این ترتیب، از ایمیل خود در برابر هرزنامههایی که پیشنهادات ناخواسته و ایمیلهای فیشینگ ارسال میکنن، محافظت میکنید.
علاوه بر این استفاده از فرمها در زمان شما صرفه جویی میکنه. با استفاده از یک فرم تماس، میتونید مشخص کنید که چه چیزای ضروری وجود داره که زمانی که بازدیدکنندهها و مشتریاتون با شما تماس میگیرن باید بدونید.
این افزونه فرمساز همچنین به شما امکان میده ویژگیهای اضافی مثل چک باکس اشتراک خبرنامه ایمیل رو در فرم تماس خودتون بگنجونید. این به شما کمک میکنه تا مشتریای بالقوه رو دنبال کنید و یک رابطه طولانی مدت با اونا ایجاد کنید.
مشخصات
سرعت پشتیبانی | خوب |
اخرین آپدیت افزونه | 24 فروردین 1401 |
نصب و راه اندازی افزونه | دارای بسته نصب آسان |
سرعت لود افزونه | خوب |
رابط کاربری افزونه | ساده و منعطف |
ضمانت بازگشت وجه | ندارد |
مزایا و معایب افزونه فرم ساز WPForms از دید کاربران
- ناتوانی در آپلود چند فایل به صورت همزمان
- از قالب های از پیش ساخته شده استفاده می شود، بنابراین شما می توانید فرم ها را به سریع ترین و آسان ترین راه ایجاد کنید
- نصب و استفاده بسیار آسان
- مستندات عالی ( که از بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس بعید نیست )
- اغلب به روز میشود و به خوبی پشتیبانی میشود
- اعلان های سریع، ایمن و فوری
افزونههای فرمساز یکی از اون پلاگینهای ضروری وردپرس هستن، به این معنی که کاربران وردپرس در انتخاب پلاگینهای فرم باکیفیت به نوعی دچار مشکل میشن. اما دلیلی وجود داره که علیرغم آن چشم انداز رقابتی،WPForms همچنان تونسته در بیش از 1 میلیون سایت نصب شه امتیاز خوبی رو دریافت کنه.
اگه فقط یک فرم تماس ساده یا فرم بازخورد میخواید، نسخه رایگان این افزونه هم موجوه و میتونید از اون استفاده کنید. اما اگه میخواهید وارد موارد پیشرفتهتر مثل فرمهای پرداخت، فرمهای ارسال و … بشید، قطعاً باید نسخه پریمیوم رو تهیه کنید.
به طور کلی این افزونه هم یکی از بهترین های بازار هست و توصیه میکنم برای ساخت فرمهای سایت وردپرسیِ خودتون ازش استفاده کنید, تا اینجا 4 تا از بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس را به شما معرفی کردیم بریم سراغ نتیجه گیری نهایی و انتخاب یکی از افزونه ها , پس بزن بریم !
قیمت روز, و خرید سریع مشاهده دمو های افزونه
نتیجه گیری و پیشنهاد بهترین افزونه فرم ساز وردپرس
افزونه فرم وردپرس شما باید پر کردن فرم ها را برای مشتریا آسان کنه و اجازه بده پاسخ های مورد نیاز خودتونو دریافت کنید. چیزی رو انتخاب کنید که از همون ابتدا دارای تمام ویژگی های مناسب برای سایتِ شما باشه.
یک افزونه فرم خوب برای وردپرس باید بیشتر از یک فرم تماس ساده رو ارائه کنه. به دنبال محافظت از هرزنامه، سازنده با کیفیت بالا و قابلیت سفارشیسازی باشید و مطمئن شید که در همه دستگاهها کار میکنه. وقتی فرمی دارید که بازدیدکنندگان بیشتری را جذب میکنه، شانس بیشتری برای تبدیل اونا به خریدار دارید. که از بین تمامی بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس که در بالا معرفی شده ما افزونه فرم ساز وردپرس | WPForms را به شما پیشنهاد میدهیم .
وب سایت themeisle نیز مقاله ای در این رابطه اراعه کرده است که میتوانید ان را نیز مطالعه بفرمایید .